<p>De tuin Hof te Ruurlo is elfhonderd vierkante meter en ingedeeld door muurtjes en taxushagen en heeft diverse aparte doorkijkjes en hoekjes, daarom is het telkens weer verrassend. Foto: PR&nbsp;</p>

De tuin Hof te Ruurlo is elfhonderd vierkante meter en ingedeeld door muurtjes en taxushagen en heeft diverse aparte doorkijkjes en hoekjes, daarom is het telkens weer verrassend. Foto: PR 

Open tuin familie Bannink, Hof te Ruurlo, De Valk en D’n Uuthook

RUURLO – Een viertal tuinliefhebbers in Ruurlo en Barchem hebben na het succes van voorgaande openstellingen opnieuw de koppen bij elkaar gestoken en stellen hun tuin op zondag 5 september van 10.30 tot 17.00 uur opnieuw open voor tuinliefhebbers.

Het zijn vier totaal verschillende tuinen. Tuinen die ieder weer een ander kijk op tuinieren geeft. De tuinen liggen op beperkte afstand van elkaar en dus mogelijk om per fiets te bezoeken. Tuin Bannink van de familie Bannink aan de Lochemseweg 6 in Barchem en de tuin D’n Uuthook van Benny en Diny Schepers aan de Morsdijk 9 in ‘t Ruurlose Broek of tuin De Valk aan de Buitenvelderweg 2 in Ruurlo liggen twaalf kilometer uit elkaar en de tuin Hof te Ruurlo van Marcel Borkus aan de Borculoseweg 40 in Ruurlo ligt daar precies tussen in. Het is hoogzomer, dus is er veel te zien in deze tuinen. In de tuinen is koffie en thee verkrijgbaar.
De tuinen zijn beperkt toegankelijk voor: rolstoel, rollator, kinderwagen et cetera. Honden zijn niet toegestaan. Tuin De Valk en D’n Uuthoek vragen 3,50 euro entree de twee andere twee tuinen een vrije gift.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden