<p>V.l.n.r.: Diny Barink, Ria Ebbenik, Doortje Rood en Krijntje Grotentraast. Foto: Annemarie Paalvast</p>

V.l.n.r.: Diny Barink, Ria Ebbenik, Doortje Rood en Krijntje Grotentraast. Foto: Annemarie Paalvast

Vier jubilarissen bij de Vrouwen van Nu Eefde

EEFDE - De dames van de Vrouwen van Nu Eefde zijn vorige week dinsdag na een lange tijd weer bij elkaar geweest. Tijdens deze bijeenkomst zijn de jaarverslagen van de commissies en van de penningmeester behandeld, nam de secretaris afscheid, meldden twee personen zich aan voor een bestuursfunctie én werden vier jubilarissen in het zonnetje gezet.

Uit de jaarverslagen blijkt dat, ondanks de coronatijd, de Vrouwen van Nu Eefde een gezonde vereniging is. Secretaris Annemarie Paalvast nam na drie jaar afscheid uit het bestuur. Dit ging vergezeld met een warm dankwoord, een cadeaubon en bloemen. Dirkje van Zeijts en Marijke van Kasterop meldden zich aan voor een bestuursfunctie. Verder kregen vier jubilarissen een oorkonde, een cadeau en een bos bloemen, te weten: Diny Barink (25 jaar lid), Ria Ebbenik (40 jaar lid), Doortje Rood (50 jaar lid) en Krijntje Grotentraast (50 jaar lid). De dames kregen een groot applaus van de leden.

Vrouwen van Nu Eefde
Op 8 november 1954 heeft de oprichting van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen plaats gevonden. Later is de naam gewijzigd in Vrouwen van Nu. Maandelijks is er een afdelingsavond in Het Hart te Eefde. De vereniging verbindt vrouwen door persoonlijke ontmoetingen, gedeelde interesses en activiteiten om zo samen het verschil te maken voor een inclusieve samenleving.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden