Kick-off van Club Hassink Epse met dj

EPSE - De zomertoer van Stichting Welzijn Lochem, afgelopen zomer, heeft in Epse voor een leuke ontwikkeling voor de jeugd gezorgd. Twee enthousiaste meiden kwamen met het idee om een tienersoos voor jeugd vanaf de middelbare school leeftijd te organiseren. De Dorpsraad Epse/Joppe heeft hierop een werkgroep opgericht en is samen met de jongerenwerker van Stichting Welzijn Lochem, SV Epse en de enthousiaste meiden Esther Israel en Tess Plette de plannen verder gaan uitwerken, met als resultaat: tienersoos Club Hassink Epse. 

Op vrijdag 5 november van 19.30 tot 23.00 uur zal de eerste tienersoos worden gehouden in de kantine van SV Epse. De jeugd uit Epse en omgeving is van harte welkom. Het is de bedoeling dat de tienersoos om de twee maanden zal plaatsvinden. De volgende staat dus gepland op 7 januari 2022. 

Volg ‘Club Hassink Epse’ op Facebook en Instagram, voor meer informatie.  Er wordt geen alcoholhoudende drank geschonken en men houdt zich aan de geldende coronarichtlijnen van het RIVM. Een geldig coronabewijs/testbewijs en identiteitsbewijs zijn dan ook verplicht.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden