De LOV hoopt dat het tijdens de restantendag gezellig druk wordt in de binnenstad. Foto: Arjen Dieperink
De LOV hoopt dat het tijdens de restantendag gezellig druk wordt in de binnenstad. Foto: Arjen Dieperink

Op koopjesjacht tijdens de restantendagen van de LOV

Algemeen

LOCHEM - De Lochemse Ondernemersvereniging (LOV) houdt op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus restantendagen. Gedurende deze dagen gaan restanten voor bodemprijzen weg. Alle ondernemers zijn van harte uitgenodigd zich bij de dag aan te sluiten en mee te doen!

Door Arjen Dieperink

Hugolien Nobel, plaatsvervangend voorzitter van de LOV: “Wij gaan op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus een restantendagen organiseren. Dit doen wij met onze leden, maar ook niet LOV leden zijn van harte welkom om mee te doen. De deelnemers zijn te herkennen aan de affiches op de ramen van de winkel. Voorgaande jaren hadden wij de restantendagen met een kraampje voor de deur. Nu hebben wij ervoor gekozen om dit gewoon vanuit de winkel te doen. Dat is voor de klant en de ondernemer praktischer.”

De dag wordt verder muzikaal opgeluisterd. Hugolien Nobel wijst naar de Lochemse kerktoren. “Wij hebben een fantastische beiaardier, Jan Geert Heuvelman. Hij gaat spelend door het centrum van Lochem”.  En lachend vervolgt ze: “Denk niet dat hij het carillon onder zijn arm meeneemt. Hij heeft er een andere manier voor”. Nobel pakt haar mobiel en laat een filmpje zien van een verkleind carillon op een rijdend onderstel. “Hiermee kan de beiaardier al rijdend door de binnenstad iedereen laten genieten van muziek”.  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode