Opgave busreisje van Laren en Oranje

Op woensdag 27 juni gaat Laren en Oranje een gezellige dag op reis met de bus. Vertrek is bij Stegeman Laren om 8:30 uur.

Men rijdt eerst naar Luttelgeest voor een bezoek aan de Orchideeën Hoeve, waar we de prachtige tropische tuinen met hun dieren gaan bezichtigen.
In het restaurant van de Orchideeën Hoeve genieten we na ons bezoek aan de tuinen van een broodmaaltijd.

Per bus gaat de reis verder naar de duurzame boerderijwinkel “Renne Streekproducten”. Vanaf hier stapt er een gids bij ons in bus. De gids begeleidt tijdens een rondrit door de polder, over de dijk langs de vroegere Zuiderzee. Zo hoort men meer over de Noord Oostpolder en bezoekt men het grootste windmolenpark van Nederland. Vervolgens krijgt men een presentatie over de bouw van windmolens, en gaat men zelf ervaren hoe windturbines precies werken. Aansluitend bezoekt men dan nog even het boerderijwinkeltje met allerlei streekproducten.

Terugreis naar Laren, waar de reizigers om ongeveer 18.00 uur het reisje afsluiten met een diner bij Stegeman in Laren.

Opgeven voor dit reisje kan bij Joke Woestenenk (secretaresse Laren en Oranje) telefoon 0573-401318. De kosten zijn voor leden € 62,50 per persoon en niet leden € 65,00 (NL32RABO0334850657) dit is inclusief koffie met gebak, lunch ,frisdrank en diner.

Meer berichten