Michaëla Buurman-Verboord met haar zelfgemaakte collier. Foto: PR
Michaëla Buurman-Verboord met haar zelfgemaakte collier. Foto: PR

Leerkracht meester G. Propschool met eigen ontworpen collier genomineerd voor publieksprijs

Cultuur

Stemmen kan t/m 3 juli

LOCHEM - Michaëla Buurman-Verboord, in Lochem werkzaam voor de meester G. Propschool als leerkracht, is met haar zelf ontworpen papieren sieraad genomineerd voor de publieksprijs van de ‘Paper-Tales’-wedstrijd van museum Coda te Apeldoorn.

Michaëla Buurman-Verboord probeert niet alleen op school de aandacht voor kunst en cultuur over te dragen aan de kinderen, maar is er ook in haar vrije tijd volop mee bezig. En wellicht is binnenkort haar te bewonderen in Museum Coda te Apeldoorn. Daar wordt namelijk een wedstrijd gehouden, genaamd: Paper-Tales. Inmiddels zijn twee mooie werken door de jury uitgekozen als winnaar, maar er kan de komende periode nog gestemd worden voor de publieksprijs.

Michaëla Buurman-Verboord is met haar collier ‘Pluk de Lente’ genomineerd voor de publieksprijs. Ze vertelt er het volgende over: “Dit collier is opgebouwd uit handgemaakte papieren bloemen. Er is voor gekozen om de bloemen te schikken als een versgeplukt boeket. Dit collier komt voort uit mijn grote passie voor het maken van handgemaakte bloemen. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest om naast leerkracht mijn hart te volgen om een bedrijf op te zetten: Blumke. Het is mijn grote passie om mensen te kunnen verblijden en betoveren met duurzame handgemaakte vilten boeketten. Binnenkort zullen deze te koop aangeboden worden.”

Stemmen
Stemmen op het collier ‘Pluk de Lente’ van Michaëla kan tot en met 3 juli via: coda-apeldoorn.nl/stemmen.

Collier 'Pluk de Lente', met papieren bloemen, van Michaëla Buurman-Verboord. Foto: PR
Collier 'Pluk de Lente' van Michaëla Buurman-Verboord. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode