Een volle zaal wordt vermaakt door Ernest Beuving. Foto: PR
Een volle zaal wordt vermaakt door Ernest Beuving. Foto: PR

Wereld Alzheimer Dag 2022 een groot succes

Maatschappij

LOCHEM - Op 21 september hebben Stichting Welzijn Lochem en het Alzheimer Trefpunt Lochem aandacht besteed aan Wereld Alzheimer Dag in de Stads Lounge van de Schouwburg Lochem.

Op 10 september 2020 bestond het Alzheimer Trefpunt, toen nog Alzheimer Café, tien jaar. “We dachten dit jubileum op Wereld Alzheimer Dag 2020 te vieren en hadden voor deze speciale gelegenheid cabaretier Ernest Beuving gevraagd om zijn medewerking te verlenen. Helaas, toen gooide corona roet in het eten; we konden alles afblazen.”

Voor de WAD van dit jaar was Ernest opnieuw bereid om te komen optreden met zijn grappen, imitaties en liedjes. Ernest heeft de zestig aanwezige bezoekers van begin tot eind hard aan het lachen gekregen. Ernest zelf was onder de indruk van het publiek en de leuke reacties. 

Maar ook de opening was de moeite waard. Sanne Brandt van POP-UP Studio uit Lochem kwam met negen meisjes het podium op om dansjes uit te voeren. “De gasten vonden het geweldig om die meisjes met stralende maar ook geconcentreerde snoetjes te zien. Volgend jaar willen ze wel terug komen. Na een daverend applaus, glaasje ranja, plakje cake gingen de dametjes huiswaarts.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant