Vrijwilligers van de ZSOM druk bezig met het monteren van de video's en kerstgroete. Foto: Henri Walterbos/archief Achterhoek Nieuws

Vrijwilligers van de ZSOM druk bezig met het monteren van de video's en kerstgroete. Foto: Henri Walterbos/archief Achterhoek Nieuws

Stuur uw kerstgroet in voor Marga’s Geluksmomenten

Maatschappij

REGIO - Voor de derde keer verzorgt de ZSOM Omroep Groenlo op maandag 19 december samen met medewerkers van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK) een live-uitzending voor alle bewoners van SZMK, dit keer vanuit de kapel van De Hassinkhof in Beltrum.

Alle bewoners van de tehuizen van SZMK kunnen middels livestreaming kijken op het You-Tube-kanaal van de ZSOM (via www.zsom.nl). Het programma begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Tijdens deze uitzending kan men genieten van live-optredens van lokale artiesten en groepen. De ZSOM heeft vooraf een aantal optredens gefilmd van onder andere Het Beltrumse Harmonica Gezelschap, de Singing Sisters en het smartlappenkoor Hartgelach.

De rode draad door dit programma zijn de blokken met Marga’s Geluksmomenten, waarvoor familieleden en/of verwanten een filmpje met een (kerst-) groet hebben ingestuurd. Wilt u een bewoner van een van de tehuizen van SZMK verrassen met een digitale kerstgroet? Stuur uw filmpje dan in vóór 11 december middels We Transfer naar studio@zsom.nl of via whatsapp naar 06-4225 6747. Het filmpje mag maximaal 1 minuut duren. In 2020 zijn 60 filmpjes ingestuurd en in 2021 waren dit al 95 filmpjes. ZSOM hoopt dit jaar meer dan 100 filmpjes te mogen ontvangen.

Het programma wordt gepresenteerd door Arno klein Goldewijk. Tussen de middag is er een pauzeprogramma van 12.00 uur tot 14.00, waarbij men kan kijken naar het jubileumkerstconcert van mannenzangvereniging Inter Nos dat op 15 december aanstaande wordt opgenomen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode