Monique, Hennie, José en Bernard nodigen iedereen uit om naar Hoeflo te komen. Foto: Arjen Dieperink

Monique, Hennie, José en Bernard nodigen iedereen uit om naar Hoeflo te komen. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Family Fair ‘nieuwe’ beurs in Dorpshuus Hoeflo

Maatschappij

HARFSEN - Dorpshuus Hoeflo in Hafsen krijgt een nieuw evenement: de Family Fair. Helemaal nieuw is het overigens niet: het is een samenvoeging van twee andere hoogtepunten: de Ladies Night XXL en de Hobbybeurs, die al eerder in het Dorpshuus plaatsvonden. De eerste Fair is op 14 april.

Door Arjen Dieperink

José Braakhekke en Monique Brokken van Mooi Zo Workshops zijn er enthousiast over. ‘”Zowel de Ladies Night XXL als de Hobbybeurs werden gekenmerkt door een levendige sfeer, diversiteit aan activiteiten en een geweldige kans voor lokale ondernemers om zich te presenteren. Beide beurzen konden rekenen op een breed publiek. Nu gaan wij dit combineren onder de naam Family Fair”, aldus Monique en José. 

Bij hen aan tafel zitten Hennie Heethaar en Bernard van Dijk, beheerders van Dorpshuus Hoelo. “Wij zijn druk bezig om de bestellingen rond te krijgen om tijdens de Family Fair goed voor de inwendige mens te zorgen”, zeggen zij. De vier aanwezigen hebben duidelijk zin om van start te gaan. Family Fair is gratis toegankelijk en bestemd voor jong en oud voor iedereen uit de gemeente Lochem en omgeving. Er wordt een podium geplaats voor het showen van onder meer kleding, sieraden en kapsels.
“Lokale ondernemers en verenigingen kunnen er gebruik van maken om zich zelf te promoten”, vertelt José. “Ook zullen iets meer dan veertig standhouders met een breed scala aan producten, diensten en van handgemaakte ambachten tot lokale lekkernijen zich presenteren”, vult Monique aan. Een greep uit de lijst van standhouders: lichaamsverzorging, voor de kinderen glitters en tattoos, coaching, sieren, kleding en nog veel meer.
Wat ook mooi is, vinden José en Monique, dat er ook jonge ondernemers van tussen twintig en vijfentwintig jaar meedoen. “Dat is belangrijk voor de uitstraling van Family Fair maar ook voor onze gemeenschap. Voor jong en oud, voor elk wat wils”, aldus Monique.
Family Fair is op zondag 14 april van 10 tot 16 uur.


www.mooizoworkshops.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant