Foto: PR

Dit zijn de leukste zomerse relatiegeschenken van 2021

  Partnerbijdrage

Na het afgelopen jaar is iedereen toe aan vakantie. En met de huidige versoepelingen liggen er bij sommige mensen al wat leuke reisjes in het verschiet. Weer andere mensen zullen toch nog kiezen voor een staycation. Ook je personeelsleden en zakenrelaties zullen zo langzamerhand vakantie gaan vieren. Een goed moment om ze te bedanken voor het afgelopen jaar. Met de warme dagen die we tegemoet gaan komen, is een leuk zomers relatiegeschenk wel zo’n goed idee. Hieronder staan een aantal handige tips!

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken, maar het leukste is om een origineel vakantiepakket samen te stellen voor de personen die je wil verrassen. Dit kun je aanpakken door te kiezen uit een zomers thema. Door slimme items te kiezen hoeven deze pakketten helemaal niet duur te zijn.

Thema 1: Strand

Wie denkt aan de zomer, denkt natuurlijk gelijk aan het strand. Dit is dan ook een leuke draai die je aan je verrassingspakket kunt geven. Voorzie het pakket van een gepersonaliseerd badlaken, opblaasbare strandbal en zonnebrandcrème. Je kunt het pakket zo uitgebreid maken als nodig is. Voeg bijvoorbeeld ook customized slippers en zonnebril toe om het strandgevoel compleet te maken! 

Thema 2: Citytrip

De zomer is ook een goede periode om een leuke citytrip te maken. Hier kun je leuk op inspelen wanneer je een verrassingspakket wil samenstellen. Je zou rugzakken kunnen laten bedrukken met de naam van degene die het krijgt erop en er vervolgens producten instoppen die handig zijn wanneer je op citytrip gaat. Denk aan een drinkfles, portemonnee, kaartenhouder, keycord en een powerbank. Je kunt ook opvouwbare paraplu bedrukken met de naam van het bedrijf erop voor de minder mooie dagen. Dit creëert ook nog eens extra zichtbaarheid voor je bedrijf.

Thema 3: Barbecue

Nog zoiets typisch zomers: barbecueën. Met een barbecuepakket zul je je personeel of zakenrelaties dan ook zeker blij maken! Verzamel leuke items die ze kunnen gebruiken op een warme zomeravond waarbij ze de barbecue aansteken, zoals een gepersonaliseerd schort, digitale vleesthermometer, aansteker, bieropener en ovenwanten. Om het af te maken zou je nog een kookboek met bbq gerechten kunnen toevoegen; leuk voor de echte grillmasters! 

Thema 4: Outdoor

Weet jij dat je personeel erg sportief is? Dan is het leuk om een pakket voor ze samen te stellen dat gericht is op activiteiten in de buitenlucht. Ga dan voor bijvoorbeeld een gepersonaliseerde bidon, thermosfles, zonnebril en hangmat. Je kunt tegenwoordig ook koelboxen customizen met de naam van je bedrijf erop; deze kun je dan gebruiken om de items in te stoppen. Dan is personeel helemaal klaar voor een gezonde wandeling in de buitenlucht! 

Dit artikel wordt u aangeboden door Maxilia.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden