v.l.n.r. Sharon Kuipers (secretaris), Els de Haas (penningmeester), Arnold ter Schegget (bestuurslid), Minze Beuving (voorzitter). Jan ten Arve (bestuurslid) ontbreekt op de foto. Foto: Otten Fotografie
v.l.n.r. Sharon Kuipers (secretaris), Els de Haas (penningmeester), Arnold ter Schegget (bestuurslid), Minze Beuving (voorzitter). Jan ten Arve (bestuurslid) ontbreekt op de foto. Foto: Otten Fotografie (Foto: )

Vereniging Dorpsraad Epse/Joppe heeft een nieuw, vijfkoppig bestuur

EPSE ? De afgelopen periode hebben verschillende dorpsgenoten zich ingespannen voor het vinden van een nieuw bestuur voor de Dorpsraad Epse/Joppe. En met succes. Met de verhuizing van vier van de bestuursleden, stond voorzitter Jan Start er ineens alleen voor. Gelukkig is met hulp van Rietje Dommerholt en Henk Hietbrink een compleet nieuw vijfkoppig bestuur gevormd. Jan legt hiermee zijn functie als voorzitter neer.

Tijdens de speciaal hiervoor ingelaste Algemene Ledenvergadering van dinsdag 19 november jl., die plaatsvond in de dorpskerk De Opgang, werd het nieuwe bestuur officieel gekozen. Deze nieuwe groep bestaat uit Minze Beuving (voorzitter), Sharon Kuipers (secretaris), Els de Haas (penningmeester), Arnold ter Schegget (bestuurslid) en Jan ten Arve (bestuurslid). Een korte introductie van ieder bestuurslid is te lezen op: www.epsejoppe.nl.

Toekomstplannen
"Het nieuwe bestuur van de Dorpsraad zal zich inzetten voor het behartigen van de belangen van de inwoners van Epse en Joppe en het creëren van samenhang in beide dorpen", zo omschrijft de voorzitter. De ontwikkelingen zijn onder andere te volgen op de website, de Facebookpagina, de nieuwsbrief en natuurlijk bij de ledenvergaderingen.

Vernieuwde website
Nu er een nieuw bestuur is, was het ook tijd om de website te vernieuwen. De beveiliging bleek niet meer op orde te zijn en ook de software was al jaren niet meer geüpdate. "Opschonen zou meer tijd kosten dan opnieuw beginnen, dus die keuze was snel gemaakt", aldus Sharon, die zich naast secretaris ook webmaster mag noemen. "Op de nieuwe website is ruimte voor een agenda, een prikbord, een adressenlijst en een heel uitgebreid contactformulier. Het ziet er fris en overzichtelijk uit, de reacties zijn tot nu toe erg positief."

Lid worden?
Inwoners van Epse of Joppe die graag lid willen worden van de Dorpsraad of anderzijds iets willen betekenen, kunnen contact opnemen via het contactformulier op de website.


www.epsejoppe.nl/contact

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden