Timmeren bij het Leussinkbad. Foto: AIM Foto
Timmeren bij het Leussinkbad. Foto: AIM Foto

Houtdorp Laren kan weer plaatsvinden

LAREN - Na drie succesvolle edities van Houtdorp Laren komt er in 2020 een vierde editie, uiteraard coronaproof. In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus 2020, kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.

Houtdorp is een groot huttenbouwfeest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje. Dit jaar wordt het strand weer naar Laren gehaald: Leussinkbeach. Wie bouwt het mooiste, gaafste, creatiefste Leussinkbeach strandhuis?

Houtdorp is donderdag 27 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 28 augustus van 13.00 tot 16.00 uur. Aansluitend is er voor de kinderen discozwemmen tot 19.00 uur. (Groot)ouders en verzorgers zijn vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur welkom om binnen de geldende coronarichtlijnen alle creaties te bewonderen. Het buitenterrein van het Leussinkbad is groot. Daar kunnen veel schoolkinderen hutten bouwen. Er is plek voor maximaal 150 kinderen uit Laren, Harfsen, Lochem en omstreken.

Tot en met 24 juli kunnen kinderen zich aanmelden via de website van het Leussinkbad. Dat kan individueel of in groepen. Vol is vol. Kosten zijn 12,50 euro voor abonnementhouders en 17,50 euro zonder abonnement. Prijzen zijn inclusief eten, drinken en discozwemmen. Blijf ook op de hoogte via de Facebookpagina HoutdorpLaren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

Ook leuk als vrijwilliger
Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan. Meehelpen? Opgeven als vrijwilliger kan via: houtdorplaren@leussinkbad.nl

Zomerrooster
Vanaf 18 juli geldt het zomerrooster op het Leussinkbad. Kijk online voor de openingstijden en corona protocollen. In de zomer zijn er veel leuke activiteiten. Elke woensdagmiddag zijn er activiteiten voor kinderen, er komt zomeravondyoga voor volwassenen, er is discozwemmen op 31 juli en er zijn zwemlessen A, B, C en snorkellessen. Ook zijn er clinics om je zwemslagen te verbeteren, op 24 juli en 28 augustus om 19.00 uur. Tegenwoordig kun je flink sporten op het bad, denk aan AquaSportief op maandagavond 20.00 of AquaJogging en AquaSpinning.

Zwem4daagse
Op dit moment vindt de alternatieve Zwem4daagse plaats. Tot en met 24 juli kan men hieraan meedoen en zelf kiezen op welke dagen men gaat zwemmen. Via de kiosk haal je een stempelkaart en na elk zwem-moment laat je je kaart daar afstempelen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen kiezen voor een zwembingo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden