'Vaste Prik' tegen zwerfafval

GORSSEL - 'Samen in Gorssel', een initiatief van een groep dorpsbewoners, gaat weer aan de slag om zwerfafval op te ruimen. Onder het motto 'Vaste Pruik' gaat een aantal mensen op elke vierde zaterdag van de maand op pad. Ditmaal is dat zaterdag 24 oktober, van 10 tot 12 uur.

Mensen die het dorp een warm en schoon hart toedragen komen zo in de gelegenheid nieuwe en bekende mensen te ontmoeten. Startpunt is de Brink (naast de kerk aan de Hoofdstraat 27). Na koffie of thee met iets lekkers gaan de vrijwilligers op pad. "Samen in Gorssel' zorgt voor prikkers, hesjes en zakken en ook voor een versnapering. Wel graag aanmelden vooraf bij meaburgering@gmail.com, Er kunnen maximaal dertig personen meedoen. Op de fiets komen is handig om naar de verschillende priklocaties te gaan.
"Samen in Gorssel' bestaat uit een groepje dorpsbewoners die het leuk vinden om activiteiten te organiseren, zoals al meerdere filmmiddagen en het Gorssels Buffet. De groep is ontstaan vanuit de behoefte om zorg te dragen voor elkaar, de natuur en de omgeving en om actief verbinding te zoeken met andere mensen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden