VVN Opfriscursus Scootmobiel. Foto: VVN

VVN Opfriscursus Scootmobiel. Foto: VVN

Gratis informatieochtend voor scootmobielgebruikers

Vervoer

GORSSEL - Gemeente Lochem en Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseren een gratis informatieochtend voor scootmobielgebruikers, in samenwerking met ‘t Trefpunt, Molenweg 53-55 te Gorssel. Op vrijdag 17 mei van 10.00 tot 12.00 uur kunnen deelnemers in een gezellige sfeer ervaringen en tips uitwisselen. Een VVN-trainer geeft uitleg over verkeersregels en -gedrag, terwijl gebruikers kunnen oefenen met hun scootmobiel.

Rijden met een scootmobiel brengt vrijheid, maar ook uitdagingen met zich mee, vooral in druk verkeer. Tijdens deze ochtend worden tips gegeven om veilig en zelfverzekerd op pad te gaan. Een ergotherapeut adviseert over de juiste houding en een monteur controleert de scootmobielen. Ook wordt geoefend met vervoer in een bus door een chauffeur van de SWL-bus.

De informatieochtend wordt afgesloten met een gratis gezamenlijke lunch. Aanmelden kan tot 10 mei bij Welzijn Lochem via info@welzijnlochem.nl of telefonisch op 0573-29 70 00. Vermeld naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Voor meer informatie kan men mailen naar steunpuntoost@vvn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant