<p>Hoogtepunt van de viering was het optreden van de sopraan Angelique Wardenier. Foto: Dik Windhouwer</p>

Hoogtepunt van de viering was het optreden van de sopraan Angelique Wardenier. Foto: Dik Windhouwer

Zonnebloem Lochem-Laren viert 40-jarig bestaan

LOCHEM/LAREN - Dit jaar bestaat de Zonnebloem-afdeling Lochem-Laren 40 jaar. Dat werd op 10 november jl. feestelijk gevierd in de Lochemse Schouwburg met vrijwilligers, gasten en genodigden.

Hoogtepunt van de viering was het optreden van de sopraan Angelique Wardenier, die voor een enthousiast publiek operette-melodieën en tal van andere bekende liedjes op aanstekelijke wijze vertolkte, waardoor de aanwezigen al snel uit volle borst meezongen. Tijdens een korte pauze in het optreden werden de dames Van Ockenburg en Pluim onderscheiden met een insigne van de Zonnebloem, omdat zij 40 respectievelijk 10 jaar vrijwilliger zijn.

De viering werd afgesloten met een gezellig samenzijn in de foyer van de Schouwburg. Onder het genot van een glaasje en een hapje werd nog een uurtje gezellig nagepraat.

De Zonnebloem
De Zonnebloem is een landelijke organisatie, met plaatselijke afdelingen, die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking, die soms eenzaam zijn of vaak niet in staat op eigen gelegenheid activiteiten te ondernemen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden