Foto: Mariëlle Elburg
Foto: Mariëlle Elburg

Ontdek het avontuur bij Scoutinggroep Jan van Riebeeck

Algemeen

EEFDE- Op zoek naar avontuur? De Jan van Riebeeckgroep staat bekend als een gezellige en actieve groep vrijwilligers die iedere week een uitdagend programma organiseert voor kinderen en jongeren.

Binnen de groep staat plezier centraal. Met avontuurlijke buitenactiviteiten en veel gezelligheid helpen de vrijwilligers jeugdigen om samen uitdagingen aan te gaan. De activiteiten variëren van GPS-tochten en boogschieten tot koken op kampvuren en survivaloefeningen. Scouting biedt een unieke kans voor kinderen en jongeren om zelfvertrouwen te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren. Bij Scouting Jan van Riebeeck kunnen ze op een natuurlijke manier ervaringen opdoen die hen de rest van hun leven bijblijven.

Personen die deel willen uitmaken van deze gezellige groep, zijn van harte welkom! Als vrijwilliger bij Scouting Jan van Riebeeck kunnen zij hun kwaliteiten inzetten en samen plezier beleven. Ook bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend te komen kijken op zaterdag 6 april van 13.30 tot 16.00 uur. 

Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen geïnteresseerden terecht op de website scoutingjanvanriebeeck.nl of op de sociale media: facebook.com/scoutingjanvanriebeeck en @scouting_janvanriebeeck. Ook kunnen zij contact opnemen via e-mail: janvanriebeeck@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant