De reizende beiaard staat tijdens de modeshow in de kerk op de kleine markt. Foto: PR
De reizende beiaard staat tijdens de modeshow in de kerk op de kleine markt. Foto: PR

Mode-Event in Gudulakerk

Economie

LOCHEM - De Gudulakerk is op zaterdag 24 september het decor van een mode-event, georganiseerd door de Lochemse Ondernemers Vereniging (LOV).

Plaatsvervangend voorzitter van de vereniging, Hugolien Nobel: “Er zijn twee shows, om 13 en om 14.30 uur. Vanaf 12 uur is de kerk open en staan er verschillende kraampjes van de Lochemse ondernemers. Na elke show is er een verloting met mooie prijzen.“ Deelnemers aan het mode-event zijn Meilink Mode, Style Mode, Oopz, Tokoloco, Beumer Schoenmode, Ter Mull, Bijmaris en Qinn Womenswear. “Nieuw dit jaar is Holiday Sport”, vult Hugolien aan.
Het mode-event staat onder professionele regie van Visage Fashion Events uit Almen. De LOV heeft het event ondergebracht bij Landstad Lochem, om zo Lochem meer op de kaart te zetten.
Er is nog een publiekstrekker, laat Hugolien Nobel enthousiast weten: “Met medewerking van de Lochemse beiaardier Jan-Geert Heuvelman is het geregeld dat er een carillon wordt bespeeld terwijl het aanwezige publiek dat van dichtbij kan bekijken. Voor aanvang van beide shows en in de pauze zal Bell Theater met een carillon op een aanhanger op de kleine markt staan. Beiaardier Lydia Zwart zal het gaan bespelen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode