De winkel aan de Prins Bernhardweg 11 te Lochem. Foto: PR

De winkel aan de Prins Bernhardweg 11 te Lochem. Foto: PR

E-Bike Event bij Goossens in Lochem

Zakelijk

LOCHEM - Op zaterdag 20 april opent Goossens Lochem haar deuren voor het E-Bike Event. Van 09.30 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om te ontdekken wat de wereld van elektrische fietsen te bieden heeft. Met een uitgebreide selectie, testritten, deskundig advies en exclusieve acties.

Het evenement biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige modellen en innovatieve designs. Bezoekers hebben de mogelijkheid om ter plekke testritten te maken en deskundig advies in te winnen van vele experts. Met maar liefst 26 toonaangevende fiets- en accessoiremerken is er voor elk wat wils. Van fietsendragers tot fietshelmen, deze dag heeft alles om de fietservaring compleet te maken. 

Het E-Bike Event vindt plaats op de ruime parkeerplaats van 1250m2 naast de winkel aan de Prins Bernhardweg 11 te Lochem. Het evenement is georganiseerd door Goossens Tweewielers in samenwerking met 21 andere bedrijven. Bezoekers kunnen niet alleen producten uitproberen en advies ontvangen, maar ook informatie verkrijgen over fietstochten in de Achterhoek van Stichting Achterhoek Toerisme en Landelyk Lochem. De Provincie Gelderland zal aanwezig zijn met het project ‘Doortrappen’, waarbij bijdragen worden geleverd aan de aanschaf van fietshelmen.

Voor meer informatie, neem contact op.


goossenslochem.nl

info@goossenslochem.nl

0573 - 257361

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant