Bij Autobedrijf Nobel wordt gewerkt aan een compleet nieuwe wasstraat. Foto: Autobedrijf Nobel
Bij Autobedrijf Nobel wordt gewerkt aan een compleet nieuwe wasstraat. Foto: Autobedrijf Nobel

Volledig nieuwe wasstraat van Autobedrijf Nobel met nieuwste technieken

Economie

Volledig nieuwe wasstraat van Autobedrijf Nobel met nieuwste technieken

LOCHEM – Klanten bellen bijna dagelijks naar Autobedrijf Nobel om te vragen wanneer de bekende wasstraat op bedrijventerrein Aalsvoort weer opengaat. “Het duurt wat langer dan verwacht. We rekenen erop begin mei open kunnen. Maar dan bieden we ook een totaal vernieuwde wasstraat. We hebben flink verbouwd, zodat de wasstraat langer wordt en meer segmenten krijgt. Met de allernieuwste technieken worden auto’s schoner en stralender dan ooit”, zegt Jessica Nobel.

Door Henri Bruntink

Wat blijft is de voorbehandelen van de auto met mensenhanden die de klanten gewend zijn bij Nobel. Dat vormt de basis voor een goede wasbeurt. Ruben Nobel zegt: “Dat is ook het moment dat contact wordt gelegd met de klanten. Die hoeft zelf niets te doen, behalve aangeven welk wasprogramma moet worden ingesteld.” Bij de nieuwe wasstraat kan worden gekozen uit drie programma’s. Die variëren van wassen en drogen tot het reinigen van bodem en dorpels en/of intensieve polish. Nieuw is dat het het voertuig behandeld wordt met het nieuwste systeem van osmose. Het water word zodanig gefilterd dat de auto vlekvrij opdroogt.

Derde wasstraat
De verbouwing van het pand is nagenoeg afgerond. Het wachten is nog op het voldoende uitharden van de betonvloer. De wasinstallatie zelf wordt de komende weken aangebracht door een gespecialiseerd bedrijf. Het wordt al de derde wasinstallatie in de 27 jaar dat autobedrijf Nobel actief is in Lochem. Het is al sinds jaar en dag de enige volautomatische wasstraat in Lochem en omgeving. Bij andere wasgelegenheden moet de autobezitter vaak zelf aan de slag. Of het gaat om installaties waarbij de auto stilstaat terwijl de borstels bewegen. Bij Nobel wordt de auto via een kettingbaan door de wasstraat geleid. Dit leidt tot een optimaal resultaat.

Jessica en Ruben Nobel en hun team kunnen niet wachten om weer klanten ontvangen in de wasstraat. “Dat is heel leuk om te doen. De contacten en de aanspraak zijn de mooie kanten van ons werk”, zo klinkt het. Ondanks de wasstraat nog even gesloten blijft, gaan de overige activiteiten van het bedrijf uiteraard gewoon door. Werkplaats en showroom zijn geopend. Autobedrijf Nobel staat bekend als een betrouwbaar allround autobedrijf. Alle automerken zijn er welkom.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.boschcarservicenobel.nl of volg de berichten over de verbouwing via Facebook: www.facebook.com/www.boschcarservicenobel.nl en Instagram: www.instagram.com/autobedrijfnobel/

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode