Afbeelding
Foto PR

Actie ‘Energierekening Onbetaalbaar’ biedt nog gratis hulp

Maatschappij

LOCHEM - De overheid heeft rust gebracht met het energieplafond, maar daarmee zijn de energierekeningen over het algemeen nog altijd veel duurder dan we gewend waren. Voor de lange termijn helpt energie besparen het best voor een lagere energierekening, maar hoe doe je dat als je huis voorlopig nog niet gerenoveerd wordt of als je geld en hulp nodig hebt om energiebesparende producten te kopen en te installeren?

Energieconciërges bieden gratis praktische hulp aan huis

De gemeente Lochem biedt gratis hulp van energieconciërges van LochemEnergie. Zij komen bij mensen aan huis en door mee te kijken naar de energierekening, zien zij waar u nog kunt besparen. Zij geven gratis advies en tips en installeren gratis bespaarproducten zoals onder andere radiatorfolie, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. Daarnaast kunt u op een flinke bijdrage rekenen (tot 100%) bij de aanschaf ven een nieuwe energiezuinige koelkast, vriezer of wasmachine. 

Energietoeslag, extra isolatie, zonnepanelen

Afhankelijk van de situatie, kan er soms ook meer. De energieconciërge denkt zoveel mogelijk met mee over bijvoorbeeld hulp bij het aanvragen van de energietoeslag, energieadvies voor een eigenaar van een slecht geïsoleerd huis, een bijdrage aan een verwarmingsinstallatie of extra isolatie van muren of ramen. Ook voor huurders zijn er regelingen voor zonnepanelen. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op door te bellen of via de e-mail.


energierekeningonbetaalbaar.nl, hulp@energierekeningonbetaalbaar.nl,  06-11 22 06 92

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode