In groepen werden in Hoeflo de strategieën besproken. Eigen foto

In groepen werden in Hoeflo de strategieën besproken. Eigen foto

Korennetwerk Lochem wisselt financiële ervaringen uit

Maatschappij

HARFSEN - Het korennetwerk in de gemeente Lochem heeft een inspirerende avond gehad. In Dorpshuus Hoeflo kwamen dertig personen uit zestien verschillende koren bij elkaar om te praten over het thema financiën.

Woordvoerder Bea Kieskamp: “Naast inspirerende verhalen uit de koren zijn informatie over en ervaringen met financieel beleid, het genereren van inkomsten en fondsenwerving met elkaar gedeeld.” Daarnaast lichtte Petra Fust, cultureel contactpersoon van de gemeente een cultuurproject en het subsidiebeleid van de gemeente toe.
Na een eerste succesvol jaar gaat het korennetwerk enthousiast verder met het organiseren van netwerkavonden waar ontmoeting, inspiratie en leren van elkaar centraal staat. Door samen op te trekken verwachten de koren hun kennis te versterken, uitwisseling van informatie en ervaring te bevorderen en elkaar te blijven te inspireren. “De koren zie je net als de maatschappij veranderen. Op deze veranderingen moeten wij inspelen om hun voortbestaan te garanderen’ aldus Kieskamp.


www.korennetwerklochem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant