Concordia. Foto: Pascale Drent
Concordia. Foto: Pascale Drent

Gezamenlijk concert HOB Brummen en Concordia Eefde

Muziek

Gezamenlijk concert HOB Brummen en Concordia Eefde

EEFDE - Op zaterdag 13 april 2024 geven Concordia Eefde onder leiding van hun nieuwe dirigent Willem Kossink en Harmonie Orkest Brummen met hun dirigent Römanö Mediati samen in de Pancratiuskerk in Brummen een concert. Het optreden begint om 20.00 uur, de kerk gaat open om 19.30 uur. De twee orkesten staan garant voor een blaasmuziekfeest van hoog niveau, dus het publiek kan uitkijken naar een boeiende muzikale avond. De toegang is gratis.

Muziekvereniging Concordia Eefde werd 111 jaar geleden opgericht en telt op dit moment 58 leden uit het dorp Eefde en de regio. Het harmonieorkest speelt een heel gevarieerd repertoire. Regelmatig worden samenwerkingspartners gezocht voor optredens. Zo blijft het orkest creatief en kan het publiek genieten van afwisselende programma’s. Sinds 1 januari 2024 is Willem Kossink de dirigent. Na een opleiding als klassiek slagwerker en een carrière als orkestslagwerker bij diverse orkesten en als drummer bij de formatie Hike heeft hij het diploma HaFaBra-directie behaald. Willem is dirigent van meerdere orkesten in de regio.

Vorig jaar heeft Harmonie Orkest Brummen haar jubileum groots gevierd met onder andere een fantastisch concert bij Reuversweerd. Dit jaar staat voor het orkest in het teken van een concours voor harmonieorkesten op zaterdag 16 november in de Hanzehof in Zutphen. Ter voorbereiding op dit concours heeft het HOB dit jaar een aantal uitwisselingsconcerten met andere muziekverenigingen in de planning.

Harmonie Orkest Brummen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant