Johan Loncelle in opperste concentratie. Foto: Arjen Dieperink
Johan Loncelle in opperste concentratie. Foto: Arjen Dieperink Arjen Dieperink

Startschot Nederlands kampioenschap driebanden bij Bousema

Sport

LOCHEM - Afgelopen maandagavond startten in Bousema aan de Zutphenseweg de play-offs voor het Nederlands Kampioenschap driebanden. Het team Bousema speelde tegen Cues and Darts uit Tilburg. 

Door Arjen Dieperink

Woordvoerder van het team Bousema en tevens captain, Ronny Hazewinkel: “Het is de eerste play-off wedstrijd tegen Cues and Darts uit  Tilburg. Volgende week spelen wij tegen hun in een returnwedstrijd in Tilburg. De winnaar van de play-offs gaat in Uden strijden voor de landstitel tegen SIS.” Hazewinkel heeft volop vertrouwen in zijn team, die bestaat uit de Duitser Martin Horn, Johan Loncelle (Belg) en de Nederlanders Anno de Kleine en Frans van Schaik. 

Aan het einde van de avond was het spannend. Johan Loncelle speelde tegen Jack van Peer. Uiteindelijk won Johan met 40 tegen 22 voor Van Peer (40 is de eindstand - AD). Ook in de wedstrijd tussen Anno de Kleine en Wesly de Jaeger spande het erom. Uiteindelijk speelden de heren gelijkspel. De wedstrijden zijn volgende week vanuit Tilburg rechtstreeks te volgen via de site www.koozom.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode