Meiden B twee keer kampioen in één seizoen. Foto: PR
Meiden B twee keer kampioen in één seizoen. Foto: PR

VV Forza MB1 twee keer kampioen in één seizoen

Sport

HARFSEN -  Woensdagavond 3 april jl. werd in een overvol Hoeflo de spannende wedstrijd tussen VV Forza Harfsen-Laren MB1 en Dash (Vorden) MB2 gespeeld. Op het spel stond het kampioenschap 2e klasse van de tweede helft van het seizoen ‘23/’24. 

In de eerste helft van het seizoen ‘23/’24 speelden de meiden B (14-16 jaar) nog in de derde klasse. Hier werden ze zonder twijfel kampioen en kwamen in de tweede helft van het seizoen uit in de tweede klasse. Tijdens de training, onder leiding van Meike en Eva Langenkamp, startten ze met het leren van systeemspelen en ondertussen bleven de meiden zich ontwikkelen. Deze groei was terug te zien in de kampioenswedstrijd tegen Dash MB2. Beide teams waren bloedfanatiek. De Forza-meiden moesten met 4-0 winnen om het kampioenschap binnen te slepen, maar Dash gaf zich niet zomaar gewonnen. Onder leiding van coach Nande Vrielink en assistent coach Thijmen Greutink bleven de meiden enthousiast en vrolijk en gingen voor elke bal. Met spannende sets, waarvan een uitschieter van 26-24, wisten de meisjes B1 de winst naar zich toe te trekken. Ze pakten de volle 5 punten, het kampioenschap is binnen!

Na de huldiging gingen de meiden lekker bitterballen en een drankje doen in de kantine van Hoeflo Harfsen. Gefeliciteerd meiden, op naar het nieuwe seizoen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant