Het bestuur van 'De vrienden van SVBV': vlnr: Hans Oplaat, Bert Dinkelman, Mike Lemmers en Alex Welbergen. Niet op de foto Jan Teunissen. Foto: Arjen Dieperink

Het bestuur van 'De vrienden van SVBV': vlnr: Hans Oplaat, Bert Dinkelman, Mike Lemmers en Alex Welbergen. Niet op de foto Jan Teunissen. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Vrienden van SVBV steunen hun club

Sport

BARCHEM - Ze zijn trots op wat ze allemaal al voor elkaar hebben gekregen. Hans Oplaat , Bert Dinkelman, Mike Lemmers en  Alex Welbergen willen dat wel aan de Berkelbode kwijt.. Zij vormen samen met Jan Teunissen die niet aanwezig kon zijn, het bestuur van de Vrienden van de Sportvereniging Barchem Vooruit (SVBV).

Door Arjen Dieperink

Het ledental van de Vrienden van SVBV bedraagt op dit moment zevenenzestig. “SVBV is in 1948 opgericht, dus volgend jaar bestaat de club 75 jaar. Wij hopen dan dat het ledenaantal van de Vrienden ook 75 mag zijn. Laat ik het zo zeggen, de 75ste vriend krijgt van mij een cadeau“, laat Alex Welbergen met een brede glimlach weten. Vriend zijn van de club kost 48 euro per jaar. Dat aparte bedrag verwijst naar de laatste twee cijfers van het oprichtingsjaar van SVBV. “Wij hebben het er wel eens over gehad om het bedrag te verhogen maar vonden de koppeling met het oprichtingsjaar toch te mooi.“, zegt  Alex.
Op de vraag wat de Vrienden van SVBV voor de vereniging doen komt een stortvloed los: “Het welkomstbord voor men de locatie binnenkomt, de klapstoeltjes op het tweede veld, de toeschouwersbankjes en doeken om de reclameborden te beschermen. Het laatste project waren de zonnepanelen op het dak om zo in de energiekosten te besparen en toch duurzaam te zijn“, laat een van de bestuursleden weten. Het is duidelijk, ze zijn trots op hun voetbalclub SVBV.
Om het lidmaatschap van de Vrienden van SVBV het aantrekkelijk te maken organiseert de vereniging met regelmaat uitjes. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via de website van SVBV Barchem.


www.svbvbarchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant