Alieke Ilbrink-Aaltink nodigt iedereen uit om mee te doen met de fietstocht op 11 september. Foto: Arjen Dieperink

Alieke Ilbrink-Aaltink nodigt iedereen uit om mee te doen met de fietstocht op 11 september. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Fietsvierdaagse Harfsen organiseert fietstocht

Sport

HARFSEN - Alieke Ilbrink heeft er helemaal zin in: de prachtige fietstocht vanuit Harfsen die op zondag 11 september plaatsvindt.

Zelf is Alieke een fietsfanaat in hart en nieren. Zij maakt deel uit van het acht leden tellende bestuur van de Fietsvierdaagse Harfsen. “Sinds juni 1981 wordt er in Harfsen een Fietsvierdaagse gehouden. In 2001 is de vereniging Fietsvierdaagse Harfsen opgericht. Voorheen organiseerden wij de Fietsvierdaagse.”
“We merkten dat er nu voor een tweedaagse of één dag fietsen meer animo is dan voor de vierdaagse“, aldus Alieke, terwijl ze de route van de langste fietstocht, 45 kilometer, over tafel schuift. “Wij hebben huis-aan-huis over de fietstocht geflyerd en men kan ons als Fietsvierdaagse Harfsen volgen op Facebook en Instagram. We hebben een prachtige fietstocht uitgestippeld die deze week nog een keer door mij wordt gecontroleerd”, vult ze aan.
De fietstocht heeft twee routes, van 25 en 45 kilometer, uitgezet met een pauzeplek. Inschrijven kan bij het dorpshuis Hoeflo van 12.30 tot 14 uur. De kosten bedragen drie euro voor volwassenen en voor bassischooljeugd 2,50 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant