De sloop van de voormalige apotheek en twee andere panden geeft een bijzonder doorkijkje richting de Nieuwstad. Foto: Arjen Dieperink
De sloop van de voormalige apotheek en twee andere panden geeft een bijzonder doorkijkje richting de Nieuwstad. Foto: Arjen Dieperink Arjen Dieperink

Tijdelijk doorkijkje bij de Nieuwstad

Wonen

LOCHEM - Het heeft even geduurd, maar de voormalige apotheek en de twee aangrenzende panden, waar voorheen Naaimachinespecialist  Borgonjen en Regiobank/Hypotheekdesk waren gevestigd, zijn gesloopt. Vanaf de parkeerplek bij de Action geeft dat tijdelijk een bijzonder doorkijkje richting de Nieuwstad.

De apotheek heeft zo’n halve eeuw aan de Nieuwstad gezeten en was voordien gevestigd aan de Molenstraat. Martin en Magda Borgonjen,van de Naaimachinespecialist Borgonjen hebben er nog veel langer gezeten. Na een halve eeuw sloten zij voorgoed hun winkel.
De verwachting is dat na de bouwvak begonnen wordt met de bouw van de 25 geplande appartementen. Vanaf de parkeerplek bij de Action hebben de bewoners van deze appartementen ontsluiting aan de achterzijde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode