Tijdens de tweede helft kreeg de Zutphense keeper het even moeilijk. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Zutphen schakelt Lochem uit voor beker

Sport

ZUTPHEN - Sport Club Lochem (JO-15-3) is er niet in geslaagd door te bekeren. De wedstrijd afgelopen zaterdag tegen FC Zutphen (JO15-4 ) op het sportcomplex Meijerink in Zutphen ging met 4-3 verloren.

KNVB-scheidsrechter Hamza Sahin kon al binnen vijf minuten fluiten voor het eerste Zutphense doelpunt, dat kort daarna gevolgd werd door een tweede goal. Nog voor rust kwam ook de 3-0 op het scorebord.
Na rust speelde Lochem beter, en na vier minuten werd het door een penalty 3-1, en vijf minuten later zelfs 3-2. De Lochemse spelers kregen weer hoop, maar Zutphen liet zich niet kennen en maakte er 4-2 van. De Lochemse voetballers haalden nog eenmaal uit, maar verder dan 4-3 kwamen ze niet, waarmee de bekeraspiraties voor dit seizoen voorbij zijn.