Het wijngoed aan de Kostedeweg in Vorden. Foto: Wijngoed Kranenburg
Het wijngoed aan de Kostedeweg in Vorden. Foto: Wijngoed Kranenburg

Zomerviering op Wijngoed Kranenburg

Religie

VORDEN/KRANENBURG - Zondag 30 juli is er een bijzondere zomerviering van de Remonstranten Lochem-Zutphen op het Wijngoed Kranenburg aan de Kostedeweg 2 te Vorden. Ontvangst vanaf 15.30 uur met thee. Om 16.00 uur begint de zomerviering onder leiding van dominee Jan Berkvens. Het thema is dit keer: Gedachtenkracht. 

Ontdekken wat gedachtenkracht kan betekenen of hoe je dit kan oproepen door onder andere meditatie, zang, stilte maar ook met muziek en trommels (djembés)! Na afloop is er zoals gebruikelijk een glas wijn met iets erbij.
Jan Berkvens is remonstrants predikant in Hoorn en Oude Wetering. Openheid naar en acceptatie van mensen, vrijheid en verdraagzaamheid zijn sleutelbegrippen voor hem.
Onze levens zijn voortdurend in beweging, er gebeurt van alles. Sommige gebeurtenissen zijn geweldig, terwijl andere gebeurtenissen je juist uit evenwicht brengen. Het kan gaan over leven, ziekte en dood, verdriet en pijn, angst, vreugde en boosheid. Kan gedachtenkracht je dan helpen? Op 30 juli wordt dit gezamenlijk onderzocht. Van harte welkom!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode