Schoolvoetbaltoernooi bij Witkampers in Laren. Foto: PR

Schoolvoetbaltoernooi bij Witkampers in Laren. Foto: PR

Schoolvoetbaltoernooi bij Witkampers in Laren

Sport

LAREN - Ook dit jaar zal er het schoolvoetbaltoernooi georganiseerd worden bij voetbalvereniging Witkampers in Laren. Het toernooi vindt plaats op woensdagmiddag 24 april voor de basisschoolgroepen 3, 4, 5 en 6. De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden aan de scholen in Almen, Barchem, Harfsen, Laren, Lochem en Nettelhorst. De wedstrijden worden gespeeld met mixteams bestaande uit 6 spelers. Het toernooi start om 13.00 uur en de laatste wedstrijden eindigen rond 17.30 uur. 

Aanmelden
Leerlingen van bovengenoemde scholen kunnen zich nog aanmelden, via hun leerkracht, tot uiterlijk woensdag 27 maart 2024. Daag jezelf uit om schoolkampioen te worden en kom voor een gezellige, sportieve middag naar de Witkampers. De organisatie nodigt leerkrachten, ouders, familieleden en andere belangstellenden van harte uit om te komen kijken. De kiosk zal geopend zijn voor wat drinken en diverse broodjes.

Mede mogelijk gemaakt
Zonder sponsoren zou het schoolvoetbaltoernooi niet kunnen plaatsvinden. Bij het benaderen van de sponsoren, werd direct enthousiast gereageerd. “Natuurlijk doen we weer mee.”, was de reactie van een sponsor. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Plus Beuzel, Bakker Wijnand en de Regiobank. Dankzij de sponseren krijgen alle kinderen een gezonde snack, is er een lekker prijs voor de winnaars en gaat elke speler naar huis met een leuk presentje.

Voetbalvereniging Witkampers en de Organisatie Schoolvoetbaltoernooi 2024 heten iedereen van harte welkom op het complex aan de Holterweg 47. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant