De Bloemenkamp in Gorrsel. Foto: Niek Hidding

De Bloemenkamp in Gorrsel. Foto: Niek Hidding

Informatiebijeenkomst over De Bloemenkamp

Wonen

GORSSEL - Vastgoed Zorgsector en Sustay houden op woensdag 24 januari een informatiebijeenkomst over de mogelijke herontwikkeling van De Bloemenkamp in Gorssel. Tijdens de bijeenkomst stellen de initiatiefnemers zich voor en informeert Vastgoed Zorgsector de aanwezigen over het proces.

Het bestaande appartementencomplex is verouderd en voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Eigenaar Vastgoed Zorgsector wil op deze locatie een nieuw wooncomplex voor ouderen realiseren en omwonenden bij de planvorming betrekken. De organisatie heeft de ambitie om actief een bijdrage te leveren aan het prettig oud worden van bewoners in Gorssel. Om invulling te geven aan de (woon)wensen van ouderen worden belangstellenden en (toekomstige) bewoners op den duur uitgenodigd om mee te denken. 

Kennismaking
Het doel van deze eerste bijeenkomst is om omwonenden kennis te laten maken met de initiatiefnemers en hen te informeren over de herontwikkeling van De Bloemenkamp. Na afloop van de presentatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Geïnteresseerden zijn welkom bij Stichting Sport- en Cultureel Centrum ’t Trefpunt (Molenweg 53-55, Gorssel). Er zijn twee sessies: van 15.30-17.00 uur en van 19.00-20.30 uur.
Belangstellenden kunnen zich voor de middag- of de avondbijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@sustay.nl. Voor de laatste informatie kan men ook terecht op de projectwebsite.


vastgoedzorgsector.nl/projecten/nieuwbouw-in-gorssel/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant