De Bloemenkamp. Foto: PR

De Bloemenkamp. Foto: PR

Tweede informatiebijeenkomst De Bloemenkamp

Wonen

GORSSEL - Op donderdag 29 februari organiseren Vastgoed zorgsector en Sustay een tweede informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van De Bloemenkamp in Gorssel. De bijeenkomsten vinden plaats in de Muziekzaal van Stichting Sport- en Cultureel Centrum ’t Trefpunt (Molenweg 53-55, Gorssel) van 13.00-14.30 uur, van 15.30 tot 17.00 uur of van 19.00 tot 20.30 uur. 

Tijdens deze bijeenkomsten gaan Vastgoed zorgsector en Sustay in op reacties die ze tijdens de eerste bijeenkomst in januari hebben meegekregen en hoe ze deze reacties (waar mogelijk) hebben verwerkt in een schetsontwerp. Verder presenteren ze hun visie op een passend bouwvolume (bouwvlak(ken), bouwhoogte en aantal woningen). Onderwerpen als bouwstijl, architectuur en materiaalgebruik worden op een ander moment behandeld. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om met de initiatiefnemers in gesprek te gaan en/of schriftelijke reacties achter te laten. 

Aanmelden
Wie aanwezig wil zijn op één van de bijeenkomsten kan zich aanmelden via: info@sustay.nl. De capaciteit in de zaal is beperkt, dus meld snel aan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant