Tributeband One After 909. Foto: PR
Tributeband One After 909. Foto: PR

Back tot the sixties met ‘The Beatles’ in Openluchttheater Gorssel

Muziek

GORSSEL - Een optreden van de legendarische Beatles is helaas al vele jaren niet meer mogelijk. Wat wel mogelijk is, is een band die de sound van The Beatles zodanig dicht benadert dat ze er bijna weer staan. En dat laat de tributeband One After 909 graag zien tijdens het concert op 25 juni in het openluchttheater in Gorssel. 

One After 909 is een Beatles tributeband van hoge kwaliteit die met veel succes al op vele podia heeft gestaan en zo ook al in het openluchttheater Gorssel in 2019. Daar hebben vele bezoekers van genoten; rede om de band weer te programmeren. Deze keer echter met een 8-mans formatie. Een van de sponsors van het theater heeft voor dit optreden een extra bijdrage geleverd waarmee ook een blazerssectie toegevoegd kan worden. Met de toegevoegde blazers kunnen nu vrijwel alle songs van The Beatles vertolkt worden en dus ook de latere studioalbums.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt, maar komt vooral te voet of op de fiets. De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld. Het concert op 25 juni begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.


openluchttheatergorssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode