De band Way Back, v.l.n.r. : Jan Ravenshorst, Bram Mulder, Onno de Vries en Jos Klein Nagelvoort. Foto: Way Back

De band Way Back, v.l.n.r. : Jan Ravenshorst, Bram Mulder, Onno de Vries en Jos Klein Nagelvoort. Foto: Way Back

Dans- en ontmoetingsavond voor 45-plussers bij Witkamp

Muziek

LAREN - Op zondag 14 april wordt bij café restaurant Witkamp te Laren weer een gezellige dans- en ontmoetingsavond georganiseerd voor 45-plussers. Deze avond staat in het teken van live muziek verzorgd door de populaire band Way Back.

Esther Kitsz, voorzitter van de stichting Stap, legt uit: “Er is de laatste jaren een groeiende behoefte ontstaan onder singles en stellen boven de 45 jaar om weer samen uit te gaan, zoals vroeger. In een danszaal met live muziek, omringd door leeftijdsgenoten. Wij spelen hierop in door samen te werken met uitstekend uitgeruste horecagelegenheden en professionele dansorkesten. De muziek bestaat uit dansbare covers uit de jaren 60, 70, 80 en 90, voor elk wat wils. Het is muziek om op te stijldansen of vrij op te dansen. We organiseren deze avonden op drie locaties, namelijk Hardenberg, Laren in Gelderland en Joure in Friesland.”

De avond begint om 20.00 uur, waarbij de zaal al om 19.30 uur open gaat. De entree bedraagt 10 euro per persoon. Stichting Stap nodigt alle 45-plussers uit de omgeving van Laren van harte uit om te komen genieten van een avond vol gezelligheid, dans en ontmoeting.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant