Crescendo tijdens Koningsdag 2022. Foto: PR
Crescendo tijdens Koningsdag 2022. Foto: PR

Crescendo komt buurten

Muziek

BARCHEM/ZWIEP - Op zondag 4 september gaat Crescendo een tweetal optredens verzorgen in Barchem en omstreken. Vanaf 11.15 uur is de vereniging te zien en horen bij de Witte Wieven in Zwiep. Na de lunch vertrekt Crescendo met Bello richting Barchem en is daar te gast bij buurtvereniging de Vrochterhoek. Tussen 13.15 tot 14.15 uur wordt muziek gemaakt bij Camping ‘t Fleerhof aan de Hardermaat 8.

Tijdens het ‘buurten’ maakt Crescendo  van de gelegenheid gebruik om hun 100-jarig jubileumoptreden te promoten. De muziekvereniging moest dit jubileum vorig jaar annuleren en hoopt het dit jaar dubbel en dwars goed te maken. 

Er zijn vele enthousiaste muzikanten van diverse verenigingen uit de regio bereid gevonden om de avond samen met Crescendo af te sluiten met een spetterend optreden op zaterdag 29 oktober in dorpshuis Het Onderschoer. Na afloop is het tijd voor een afterparty en speelt de band 4Syle. Deze band heeft swingende, dansbare pop en danceclassics op het repertoire staan en staat dus garant voor een gezellig feestje. 

Iedereen is van harte welkom in het Onderschoer in Barchem. Toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant