Marlies Meenks. Foto: Hans Makkink
Marlies Meenks. Foto: Hans Makkink

Vordense brengt boek ‘LichaamsFluisteraar Het lichaam vertelt … ‘ uit

Zorg

VORDEN - Afgelopen jaar heeft Marlies Meenks naast haar praktijk lichaamsgerichte therapie te Medler bij Vorden gewerkt aan een multidimensionaal boek. Het boek ‘LichaamsFluisteraar Het lichaam vertelt...’ is opgebouwd in verschillende delen zoals haar verhaal met eigen proces van worstelingen en ontdekking van haar gave als LichaamsFluisteraar. Dit aangevuld met eigen illustraties en uitleg over de werking van energie. Met ruim 50 tips en zelf ontwikkelde producten geeft ze handvatten voor lichaamsbewustzijn. Daarnaast zijn er 30 waargebeurde praktijkverhalen van cliënten beschreven. 

Marlies Meenks heeft inmiddels haar praktijk ruim 20 jaar: “De term LichaamsFluisteraar is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen met vele fysieke klachten, uiteenlopende cliënten in mijn praktijk en mijn werk als massagetherapeute. Als LichaamsFluisteraar maak ik contact met de onderliggende dynamiek in het lichaam en vertaal zo goed mogelijk mijn bevindingen. Het effect van mijn helende behandelingen geeft cliënten meer inzicht, energie, bewustwording en balans. Het hogere doel is dat cliënten zelf werken aan wie ze werkelijk zijn.” In haar praktijk werkt ze met uiteenlopende technieken zoals massagetherapie, familie-opstellingen, IEMT traumawerk en aanvullende methoden. Het thema alleen geboren tweelingen, ‘tweenling’ zijn, is een onderdeel in haar leven en veel voorkomend in de praktijk. 

“Ik ben blij dat het boek er is, een afronding van het eerste deel van het proces.” De ontwikkelingen gaan verder in de vorm van een nieuwe training LichaamsFluisteraar. De intensieve training in kleine groepjes, bestaande uit 3 modules, zal in het najaar 2022 van start gaan. Tijdens deze modules wordt er gewerkt aan de basis, kracht, creativiteit en unieke eigenheid van de cursist. 

Het boek LichaamsFluisteraar Het lichaam vertelt … is verkrijgbaar via de praktijk en via www.LichaamsFluisteraar.com te bestellen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode