Het belooft een knallende avond te worden waarbij 5 acts hun opwachting maken. Foto: Jorrit van de Kolk

Het belooft een knallende avond te worden waarbij 5 acts hun opwachting maken. Foto: Jorrit van de Kolk

Voorproefje van het nieuwe theaterseizoen bij Schouwburg Lochem

Cultuur

LOCHEM - Op 2 mei biedt Schouwburg Lochem een unieke previewavond aan vol optredens die een voorproefje geven van het nieuwe theaterseizoen 2024-2025. Deze avond belooft een opwindende mix te worden van bekende namen en opkomende talenten, allemaal op één podium.

In totaal zullen 5 acts hun opwachting maken. Een knallende avond met onder andere de opzwepende folkmuziek van Acting the Maggot, de verbale virtuositeit van taalmeester Aron Elstak, en de onvergetelijke Stones Sessions. 

Elke artiest krijgt de gelegenheid om een exclusieve live sneakpreview te geven van hun voorstelling die later in het nieuwe theaterseizoen in zijn geheel zal worden opgevoerd. Het belooft een avond te worden vol dynamiek, variatie en humor en wordt afgesloten met live muziek van Serious Hits Top 2000 in de foyer.

Mis deze vermakelijke avond niet en maak vanaf 20.00 uur deel uit van het enthousiasme rondom het nieuwe theaterseizoen! Kaartjes zijn verkrijgbaar voor 5 euro per persoon. Vrienden van Schouwburg Lochem kunnen zelfs gratis een kaartje reserveren. Eenvoudig te bestellen via: www.schouwburglochem.nl/voorstelling/previewavond2024-2025, telefonisch (0573 - 250 051) of aan de theaterkassa.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant