Op Koningsdag zijn er de hele dag tal van activiteiten voor jong en oud. Foto: PR

Op Koningsdag zijn er de hele dag tal van activiteiten voor jong en oud. Foto: PR

Koningsfeest in Epse

Cultuur

EPSE - Epse viert dit jaar op Koningsnacht en Koningsdag het Koningsfeest. Op Koningsnacht staat er een feestavond gepland en op Koningsdag zijn er de hele dag tal van activiteiten voor jong en oud.

Het Koningsfeest in Epse start op vrijdag 26 april (Koningsnacht). Vanaf 19.00 uur is er een muziekbingo met loterij waar mooie prijzen zijn te winnen. Aansluitend is er een feestavond in de grote tent met DJ Jeronimo.

De dag erna, op Koningsdag is er ook van alles te doen in Epse. Zo kunnen kinderen onder andere ponyrijden, zich vermaken op springkussens en brood bakken. Nieuw is dit jaar de kleedjesmarkt voor de kinderen. Natuurlijk kan men ook weer meedoen aan het vogelschieten voor volwassenen en de jeugd. Dit jaar is er gecollecteerd om het Koningsfeest mogelijk te maken. Mede door de opbrengsten van de collecte zijn alle kinderactiviteiten op Koningsdag gratis.

De festiviteiten rondom Koningsdag in Epse worden gehouden aan het feestterrein aan Het Wansink. De toegang op beide dagen is gratis. Het volledige programma is te vinden op www.koningsfeestepse.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant