Thoma Actief, de groep sportievelingen bestaande uit werknemers van Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs die de uitdaging aangaan. Foto: Davy Keizer

 Thoma Actief, de groep sportievelingen bestaande uit werknemers van Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs die de uitdaging aangaan. Foto: Davy Keizer

Thoma Assurantiën doet mee aan Alpe d’HuZes

Sport

LOCHEM - Thoma heeft zich als Team Thoma Actief ingeschreven voor Alpe d’HuZes 2024. Thoma Actief, een groep sportievelingen bestaande uit werknemers van Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs gaat deze uitdaging aan. Thoma Actief is binnen Thoma altijd op zoek naar sportieve uitdagingen voor de werknemers. Op 6 juni 2024 gaan ze als team, samen met in totaal 5000 deelnemers, de Alpe d’Huez beklimmen. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaan ze fietsend, hardlopend of wandelend zo vaak mogelijk de berg op. 

De belangrijkste reden van de inschrijving is het ophalen van zoveel mogelijk geld voor Stichting Alpe d’HuZes. Het volledige bedrag aan donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Naast het inzamelen van geld voor dit ongelooflijk belangrijke goede doel gaat men als team en individu deze sportieve uitdaging en uitputtingsslag niet uit de weg.

Spinningmarathon
Om Team Thoma Actief te steunen in hun strijd tegen kanker en tegelijkertijd zelf actief bezig te zijn, kun je deelnemen aan de geheel verzorgde Spinning Marathon op vrijdag 3 mei. De inschrijfkosten bedragen 15 euro, waarvan 100% naar Stichting Alpe d’HuZes gaat. Tijdens de spinningles wordt er voor lekkernijen gezorgd. Er zijn vier tijdsloten, namelijk van 17.00 tot 17.45 uur, van 18.00 tot 18.45 uur, van 19.00 tot 19.45 uur en van 20.00 tot 20.45 uur. Geef de gewenste keuze door bij aanmelding bij Jeffrey Ochse (Ochse@thomagroep.nl) of bij Koos Lageveen (lageveen@thomagroep.nl). Bevestiging ontvangt men per mail.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant