Gerard Boere zal vertellen over zijn expedities naar Siberië. Foto: PR
Gerard Boere zal vertellen over zijn expedities naar Siberië. Foto: PR

Gorssels Kunstcafé: Gerard Boere over expeditie in Siberië

Algemeen

GORSSEL - Op dinsdag 7 mei 2024 zal het Gorssels Kunstcafé weer bruisen van inspiratie. Deze keer staat Gerard Boere centraal, een gepassioneerde ornitholoog die zijn avonturen in Siberië zal delen. Het evenement vindt plaats in Gasterij De Hoek, Joppelaan 5, Gorssel, en begint om 16.00 uur.

Gerard Boere, bekend om zijn expertise op het gebied van trekvogels, zal vertellen over zijn talloze expedities naar het hart van Siberië. Zijn recent verschenen boek ‘In Siberië zijn geen wegen, alleen richtingen’ biedt een intrigerende kijk op zijn ervaringen in dit ongerepte gebied. Moderator Dick van Welzen zal in gesprek gaan met Boere, waarbij onderwerpen als de vogeltrek, natuuronderzoek in Rusland en de rol van (volks)kunst aan bod zullen komen.

Het Gorssels Kunstcafé, georganiseerd door de Gorsselse Kunstkring (GKK), verwelkomt niet alleen leden maar ook geïnteresseerden van buiten de vereniging. De toegang is gratis, met de mogelijkheid tot een vrijwillige bijdrage. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en gezamenlijk dineren.


Voor meer informatie: www.gorsselsekunstkring.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant