Foto: PR

Foto: PR

Het Riksja seizoen gaat weer van start

Algemeen

LOCHEM - Met de komst van april wordt de Riksja weer uit de stalling gehaald en is het seizoen weer van start gegaan. Vanaf 16 april zijn er weer volop ritjes beschikbaar voor wie graag een ontspannen fietstocht wil maken door het prachtige Lochem en haar omgeving.

De Riksja biedt recreatieve ritjes aan voor mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen. Gedurende de rit zitten één of twee passagiers comfortabel op de zitbank, terwijl de piloot, die speciaal getraind is in het gebruik van de Riksja en het omgaan met de doelgroep, hen veilig door de omgeving leidt met elektrische ondersteuning. De ritten zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Zowel bewoners van ouderenvoorzieningen en verzorgingshuizen als zelfstandig wonende mensen zijn van harte welkom om een frisse neus te halen en te genieten van de mooie omgeving. Bovendien is de Riksja ook beschikbaar voor bijzondere gelegenheden, zoals huwelijksjubilea, verjaardagen of andere speciale gebeurtenissen. 

Voor meer informatie, neem contact op via riksja@stadshuuslochem.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant