Team Beautyday. Foto: PR

Team Beautyday. Foto: PR

Beauty Day Lochem hartverwarmend

Maatschappij

LOCHEM- Het was dit jaar al de veertiende keer dat Beautyday Lochem werd gehouden. Dit jaarlijks terugkerende hartverwarmende evenement is een opsteker van jewelste voor vrouwen die ‘geraakt’ zijn door kanker. Dankzij de inzet van bijna vijftig vrijwilligers, vele ondernemers en sponsors uit Lochem, Laren en omstreken krijgen zij een verwendag aangeboden. De gehele dag wordt gesponsord; van binnenkomst met koffie en wat lekkers, alle behandelingen, een heerlijke lunch tot de goed gevulde goodybag bij vertrek. 

Beauty Day Lochem wil deze vrouwen een hart onder de riem steken, aandacht geven, even laten vergeten, laten genieten en alle narigheid verzachten, om er daarna weer wat beter tegen aan te kunnen. Het waren er dit jaar 25, die in Hotel Landgoed Ehzerwold te Almen in de watten werden gelegd.

Anke Mekking en Josje Krabbenborg regelden samen de organisatie voor de veertiende editie van Beauty Day Lochem. Beiden waren zelf ook ooit gast en zij zorgen er al een flink aantal jaren voor dat Beauty Day Lochem blijft voortbestaan. “Samen met een fantastisch team vrijwilligers kunnen we dit, ze zijn voor ons goud”, aldus Anke en Josje. Vrijwilligers die er vanaf het eerste uur bij waren en degenen die al tien jaar actief zijn werden afgelopen zondag tijdens de Beautyday door hen in het zonnetje gezet.

In de afgelopen jaren mochten inmiddels bijna 400 vrouwen de ‘warme’ handen ervaren. Even in het middelpunt staan, je laten verwennen door pedicures, manicures, kapsters, schoonheidsspecialisten, massages en genieten van lekker eten en muziek. Maar ook kan men lekker creatief bezig zijn of kleur- en stijladvies ontvangen. Als blijvende herinnering krijgen de deelnemers een prachtige portretfoto.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant