De Biodiversiteit Werkgroep in Eefde zet zich ook dit jaar weer in voor een bloeiende en bruisende omgeving. Beeld: S. Vlaardingerbroek

De Biodiversiteit Werkgroep in Eefde zet zich ook dit jaar weer in voor een bloeiende en bruisende omgeving. Beeld: S. Vlaardingerbroek

Samen voor een groener en levendiger Eefde

Natuur

EEFDE - De werkgroep Biodiversiteit Eefde zal op 25 maart een bijeenkomst organiseren in ’t Hart. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom om binnen te lopen. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

In groepjes worden ideeën bedacht over hoe Eefde er in 2035 groener uit kan zien. Na een pauze gaat het verder met concrete ideeën die betrokken bewoners willen gaan oppakken. Het doel is om zoveel mogelijk samen met buurt- en dorpsbewoners aan de slag te gaan. Samen iets doen ten behoeve van groen. Maakt niet uit wat, groot of klein.

De werkgroep faciliteert groepen en ideeën met raad en daad, en/of connecties met gemeente, waterschap en andere partijen. Een aantal bewoners die aan de slag willen met ideeën hebben zich reeds gemeld en zullen zeker de ruimte krijgen op deze avond.

Eind vorig jaar zijn reeds meerdere ideeën door dorpsbewoners naar voren gebracht in een bijeenkomst met de dorpsraad. De dorpsbewoners die met hun ideeën aan het werk willen, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. 

Voor vragen kan men mailen naar biodiversiteit@dorpsraadeefde.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant