Speeltuin de Schooldermansweide Harfsen. Foto: PR
Speeltuin de Schooldermansweide Harfsen. Foto: PR

Herstelwerkzaamheden en vernieuwingen in speeltuin Schooldermansweide in Harfsen

Algemeen

HARFSEN - Al jaren is de grote speeltuin van Harfsen de Schooldermansweide een trekpleister geweest voor de jeugd. De nieuwe speeltuincommissie wil deze mooie speeltuin weer tot een aantrekkelijke plek maken voor jong en oud. Samen met Plaatselijk Belang is er gekeken naar de mogelijkheden. De zeer geliefde kabelbaan wordt weer hersteld en ook is de trampoline weer gerepareerd. Met man en macht is er op zaterdag 13 april hard gewerkt door een enthousiaste groep vrijwilligers om alles tot een aantrekkelijke plek te maken.

Grote machines mochten kosteloos gebruikt worden. In de speeltuin zijn veel nieuwe struiken, planten en bomen geplaatst. Er is ook aan de ouderen en bewoners van Ontmoetingsplek de Veldhoek gedacht. Op diverse plekken zijn leuke banken gemaakt van tegels. Elly Willems (bewoner van aangelegen Ontmoetingsplek de Veldhoek) heeft voor de speeltuin kussentjes gekocht, zodat iedereen hier gebruik van kan maken op de bankjes. Twee bankjes zijn geplaatst bij de jeu de boules baan. 

Met de aanliggende beweegtuin in combinatie met de vernieuwde speeltuin hoopt Plaatselijk Belang Harfsen in samenwerking met de speeltuincommissie dat er weer meer kinderen buiten zullen spelen en er weer genoten kan worden van het uitzicht vanuit de Ontmoetingsplek. Een mooie verbinding tussen jong en oud. 

Graag bedankt men alle sponsoren en vrijwilligers voor hun medewerking. Zonder deze mensen was dit niet mogelijk geweest. De sponsoren: Schoneveld-Oonk Harfsen, Kwekerij Nijland Harfsen, Welkoop Laren, Haneveld Laren, Grondverzet Beltman Almen, Grondverzet Oosterveld Bornebroek, Atop Recycling Laren, De Poorte Joppe,Jan en Tinie ten Have, André Pasman en nog enkele anonieme sponsoren. Iedereen is van harte welkom om deze speeltuin te bezoeken.

Met man en macht is er gewerkt om de speeltuin tot een aantrekkelijke plek te maken. Foto: PR
Met man en macht is er gewerkt om de speeltuin tot een aantrekkelijke plek te maken. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant